Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

03-12-2019 ΑΝΑΚΟΙΝ/ΣΗ: Επαναφορά του αιτήματος για το παράβολο της Ειδ. Αγωγής και την υπόθεση των αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ μεταπτυχιακών Ειδικής Αγωγής

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αθήνα, 03/12/2019

                                                                                                ΠΡΟΣ:

                                                                                    –           Το ΑΣΕΠ

                                                                                                ΚΟΙΝ/ΣΗ:

                                                                                    –           Υπουργό Παιδείας

                                                                                                κα Ν. Κεραμέως

  • ΚΕΔ

 

Επαναφορά του αιτήματος για το παράβολο της Ειδ. Αγωγής και την υπόθεση των αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ μεταπτυχιακών Ειδικής Αγωγής

Αγαπητοί Κύριοι,

Στις 20/11/2019 κοινοποιήσατε τους προσωρινούς πίνακες 3ΕΑ/2019 για τους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή. Από τους πίνακες αυτούς αποκλείονται οι συνάδελφοι εκείνοι που από συγγνωστή πλάνη δεν κατέβαλαν το αντίτιμο του παραβόλου. Επανερχόμαστε στην από 19/6/2019 επιστολή μας και τονίζουμε ότι:

Οι συνάδελφοί μας κατέθεσαν μέσα στις ημερομηνίες της προκήρυξης την αίτηση απόκτησης του ηλεκτρονικού παραβόλου, αλλά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του e-παραβόλου δίνονταν η δυνατότητα αποπληρωμής του σε ύστερο χρονικό διάστημα. Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι όχι μόνο έχουν αιτηθεί της απόκτησης του παραβόλου εμπρόθεσμα, αλλά και το έχουν αποκτήσει.

Άλλοι συνάδελφοί μας επίσης, ενώ κατέθεσαν αίτημα πληρωμής παραβόλου, λόγω της αποστολής σε αυτούς απάντησης από την τράπεζα ότι είχε δρομολογηθεί η πληρωμή του και εξαιτίας του γεγονότος ότι η αίτησή τους ήταν ενεργή και  υποβλήθηκε με επιτυχία, θεώρησαν ότι το παράβολο είχε πληρωθεί. Τελικά διαπίστωσαν στις 20/11 ότι δεν περιλαμβάνονταν στους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ.

Συνεπώς η ΟΛΜΕ επιμένει και ζητάει να μην αποκλειστούν οι εν λόγω συνάδελφοι από τους προσωρινούς πίνακες και μέσω της διαδικασίας των ενστάσεων να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις τους.

Τέλος επανερχόμαστε και πάλι στο αίτημα, που είχαμε διατυπώσει κατά την συνάντησή μας με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, τον Ιούνιο του 2019, να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις υποψηφίων για διορισμό στην Ειδική Αγωγή, που ενώ τη χρονική στιγμή της κατάθεσης δικαιολογητικών είχαν αποκτήσει το απαιτούμενο προσόν για ένταξη στους πίνακες Ε.Α. – Μεταπτυχιακό -, λόγω καθυστέρησης στις διαδικασίες στον ΔΟΑΤΑΠ, δεν τους είχε χορηγηθεί η πράξη αναγνώρισης.  Και αυτοί οι συνάδελφοι, ενώ πλέον έχουν αποκτήσει την ισοδυναμία από τον ΔΟΑΤΑΠ, δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες του ΑΣΕΠ.

 

Για το αρχείο σε pdf … εδώ