Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

05-06-2019 Υπόμνημα προς τον Υπ. Παιδείας για τον κλάδο ΤΕ1

Αθήνα, 05/06/2019

                                                                   ΠΡΟΣ:

                                                                                    Τον Υπουργό Παιδείας

                                                                                    κ. Κων. Γαβρόγλου

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ του Δ.Σ. της  ΟΛΜΕ ΠΡΟΣ ΥΠΠΕΘ

ΓΙΑ ΚΛΑΔΟ ΤΕ1

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ της 14/3/2019 για την άρση αδικιών σε συναδέλφους κλάδου ΤΕ1 στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των αναφερόμενων στην ανακοίνωση αυτή αιτημάτων,  το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ προτείνει:

 

  1. Στο νόμο 4327/2015, άρθρο 17, παράγραφος 2.γ.ββ, και μετά τη φράση «Για τις θέσεις Διευθυντών Ε.Κ., …..και ΠΕ20», να προστεθεί η φράση: «Κατ εξαίρεση για τις θέσεις Διευθυντών Ε.Κ. υποψήφιοι μπορεί να είναι και εκπαιδευτικοί του κλάδου ΤΕ1, οι οποίοι κατέχουν οποιοδήποτε πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως προσόν για τον διορισμό τους, ή κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο συναφή με το αντικείμενο απασχόλησης τους ως υπαλλήλων».

 

  1. Στο νόμο 4354/2015, άρθρο 9, στο τέλος της παραγράφου 3 και μετά την περίπτωση δ., να προστεθεί περίπτωση ε., ως εξής: «ε. Επίσης εκπαιδευτικοί κλάδου ΤΕ1 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων, συναφών με το αντικείμενο απασχόλησης του υπαλλήλου, προωθούνται κατά δύο (2) Μ.Κ. στην κατηγορία που ανήκουν».

 

Για το αρχείο σε pdf … εδώ