Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

31-12-2015 Δωρεάν προσκλήσεις για παρακολούθηση θεατρικής παράστασης σε συγκεκριμένες ημερομηνίες

Αθήνα, 31/12/2015

Η Πολιτιστική Λέσχη του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ έχει εξασφαλίσει 50 δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση: «Λουκιανού ? Εταιρικοί Διάλογοι» που ανεβαίνει στο Θέατρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ (Δεληγιάννη 19, Εξάρχεια, τηλ: 210 8254333).
Οι δωρεάν προσκλήσεις αφορούν ΜΟΝΟ στις παραστάσεις για: το Σάββατο 2/1/16, την Κυριακή 3/1/16, το Σάββατο 9/1/16 και την Κυριακή 10/1/16, και οι συνάδελφοι μπορούν να τις προμηθεύονται ΜΟΝΟ από το ταμείο του Θεάτρου ΕΝΑΣΤΡΟΝ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας τους και με αύξοντα αριθμό.
Λίγα λόγια για το έργο:
Γραμμένοι τον Β’ μ.Χ. αιώνα, οι «Εταιρικοί Διάλογοι» είναι ένα σπαρταριστό κείμενο. Μικρές σκηνές μεταξύ 2, 3 ή και 4 ατόμων, παρουσιάζουν τη ζωή, τα προβλήματα, τους έρωτες, τα μικρά ή μεγάλα δράματα των εταιρών της αρχαιότητας, που λίγο διαφέρουν από την σύγχρονη πραγματικότητα.
Ο Λουκιανός, βαθύς ανατόμος της ανθρώπινης φύσης, αντιμετωπίζει με αγάπη και τρυφερότητα τους ήρωες του, κυρίως τις ηρωίδες του, παρουσιάζοντας τις ιστορίες τους, τον κόσμο τους, με πολύ χιούμορ, σαρκασμό, αλλά και βαθιά κατανόηση.
Οι εταίρες του Λουκιανού μοιάζουν με σύγχρονες υπάρξεις, λες και βγαίνουν από τις σελίδες των «Κόκκινων Φαναριών», ή τα πλάνα από την «Αγνή του λιμανιού»… Μάλιστα για του λόγου το αληθές, η παράσταση συμπληρώνεται με μια σκηνή από το θεατρικό έργο του Αλέκου Γαλανού.

Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ