Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

14-11-2012 Να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστεί το τερατούργημα της κυβέρνησης. Μπλόκο στις απολύσεις και σ? όλα τα αντιλαϊκά μέτρα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστεί το τερατούργημα της κυβέρνησης.

Μπλόκο στις απολύσεις και σ? όλα τα αντιλαϊκά μέτρα!

 

Τα μέτρα και το πολυνομοσχέδιο, που μόλις πρόσφατα ψηφίστηκαν στη Βουλή περνούν βαριές αλυσίδες στο λαό. Χτυπούν όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.  Μας  οδηγούν πίσω ολοταχώς, στον εργασιακό μεσαίωνα.

Κυβέρνηση, πλουτοκρατία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΔΝΤ προχωράνε συνεχώς σε βάρβαρα για το λαό μέτρα για να διασώσουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα κέρδη του κεφαλαίου.

Αυτή είναι η  επαναδιαπραγμάτευσή τους, αυτό σημαίνει η πολιτική της  Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτά είναι τα «ισοδύναμα» μέτρα και «οι ρήτρες αντικατάστασης».

Ελάχιστοι παράγραφοι του πολυνομοσχεδίου αρκούν για να ανατρέψουν τη ζωή χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και να μας οδηγήσουν σε μια ζωή χωρίς δουλειά, χωρίς δικαιώματα, χωρίς αξιοπρέπεια, να υποβαθμίσουν παραπέρα τις προσφερόμενες στο λαό κοινωνικές υπηρεσίες, να διευκολύνουν τις ιδιωτικοποιήσεις των «φιλέτων» του δημοσίου.

Διαβάστε περισσότερα … εδώ