Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

02-12-2019 Κατάλογος Θεάτρων, Κινημ/φων, Βιβλ/λείων και Εκδοτ. Οίκων

Αθήνα, 28/11/2019

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΑΤΡΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ –  ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

 

  1. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ της ΟΛΜΕ (2019 – 2020) χορηγείται από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ μόνο σε μέλη οικονομικά τακτοποιημένα για το 2019-2020 και ισχύει  μέχρι 31/12/2020.  
  2. Στην Κάρτα, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ,
  3. πρέπει απαραιτήτως να επικολληθεί  φωτογραφία του δικαιούχου, διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή από τα Θέατρα, τους Κινηματογράφους και τους Εκδοτικούς Οίκους.
  4. Στα Θέατρα και τους Κινηματογράφους η Κάρτα ισχύει για 2 άτομα, πλην εξαιρέσεων.
  5. Η έκπτωση στα βιβλία ισχύει μόνον για τον / την κάτοχο της Κάρτας Μέλους και μόνον στα καταστήματα των Εκδόσεων ή τα Βιβλιοπωλεία τους.
  6. Η Κάρτα Μέλους 2018–2019 ισχύει μέχρι 31/12/2019.
  7. Για τη χρησιμοποίηση της Κάρτας οι συνάδελφοι πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να τηρούν αυστηρά τους περιορισμούς της στήλης των «Παρατηρήσεων».
  8. Παρακαλούνται τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ να κοινοποιήσουν στα Σχολεία τον Πρώτο Κατάλογο με τα Θέατρα, τους Κινηματογράφους και τους Εκδοτικούς Οίκους.
  9. Στα Θέατρα στα οποία δεν αναφέρεται συγκεκριμένη τιμή έκπτωσης ή αναφέρεται «τιμή για γκρουπ», θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.

Τέλος, προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες και να μην ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία των συναδέλφων με τα θέατρα, τους κινηματογράφους και τους Εκδ. Οίκους.

.

 

Για να δείτε τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΘΕΑΤΡΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ –  ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ πατήστε … εδώ