Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

14-03-2018 Συγκέντρωση στο Υπ. Παιδείας την Παρασκευή 16/3 – Στάσεις εργασίας από ΟΛΜΕ – Κάλεσμα σε ΕΛΜΕ για συμπληρωματικές στάσεις

Αθήνα, 14/3/2018

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

            Συνάδελφοι, σας υπενθυμίζουμε ότι το Δ.Σ της ΟΛΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή, 16 Μαρτίου στην Αθήνα, έξω από το Υπουργείο Παιδείας και ώρα 13:00, διαμαρτυρόμενο για την πολιτική των μηδενικών διορισμών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το απαράδεκτο καθεστώς εργασίας των «μονίμων» αναπληρωτών. Για το λόγο αυτό έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου (11:00 έως 14:00) και τις τρεις πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου (14:00 έως 17:00).

            Καλούνται τα Δ.Σ των ΕΛΜΕ να συμπληρώσουν το απεργιακό πρόγραμμα κηρύσσοντας τρίωρες στάσεις εργασίας (08:00 έως 11:00) και (17:00 έως 20:00), προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

            Αντίστοιχη πρόνοια πρέπει να ληφθεί από τις ΕΛΜΕ για τα νυχτερινά σχολεία, δεδομένου ότι η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας για τις τρεις πρώτες  διδακτικές ώρες.

            Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη κινητοποίηση του Δ.Σ της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα στη 1 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου. Καλούνται οι ΕΛΜΕ της Βορείου Ελλάδας να συντονιστούν με τις ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης για την επιτυχία της απεργιακής συγκέντρωσης, σε τόπο και ώρα που θα ορίσουν οι ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης.

            Οι ΕΛΜΕ που βρίσκονται σε απαγορευτική απόσταση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα διοργανώσουν την ίδια μέρα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα Γραφεία των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή των Περιφερ. Δ/νσεων  Εκπ/σης.   

Για να δείτε το έγγραφο σε pdf … εδώ

Για να “κατεβάσετε” την αφίσσα πατήστε … εδώ