Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

04-04-2016 Συμμετοχή στην πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία και στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Κυριακή 10/4

Αθήνα, 04/04/2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

 ΠΑΤΡΑ ? ΑΘΗΝΑ 3-10/4 ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 10/4 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

             Ξεκίνησε χθες Κυριακή, 3/4/2016 η μεγάλη πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία με αφετηρία την Πάτρα και με σύνθημα: «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα», η οποία θα καταλήξει την Κυριακή, 10 Απρίλη το απόγευμα στο Σύνταγμα, όπου έχει προγραμματιστεί μεγάλο συλλαλητήριο. Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από δεκάδες φορείς που δήλωσαν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους σε αυτή, ανάμεσά τους και η ΟΛΜΕ.

 Στα πλαίσια της μεγάλης αυτής πορείας, το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε συμμετοχή τους συναδέλφους από:

  • την ΕΛΜΕ Β Κορινθίας στις τοπικές δράσεις υποδοχής της πορείας που έχουν προγραμματιστεί την Τρίτη, 5/4/16 (στάσεις σε Δερβένι, Λυκοποριά, Καμάρι με εκδήλωση στο Ξυλόκαστρο),
  • την ΕΛΜΕ Α Κορινθίας την Τετάρτη, 6/4/16 (στάσεις σε Κιάτο, Βέλο, Λέχαιο με εκδήλωση στην Κόρινθο) και την Πέμπτη, 7/4/16 (στάση στον Ισθμό με εκδήλωση στους Αγίους Θεοδώρους),
  • την ΕΛΜΕ Ελευσίνας την Παρασκευή, 8/4/16 (στάσεις σε Κινέτα, Στίκα με εκδήλωση στα Μέγαρα) και το Σάββατο, 9/4/2016 στις αντίστοιχες δράσεις της περιοχής τους (στάσεις σε Νέα Πέραμο, Διόδια Μάνδρας με εκδήλωση στην Ελευσίνα).

Τέλος, το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Κυριακή, 10/4 το απόγευμα.

Για να δείτε το αρχείο με το αναλυτικό πρόγραμμα της πορείας σε pdf … εδώ