Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

11-01-2016 Eνημερωτικό σημείωμα προς τα ΔΣ των ΕΛΜΕ για την οργάνωση των κινητοποιήσεων για το Ασφαλιστικό

Αθήνα,11/1/16

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 Όπως έχετε πληροφορηθεί, ήδη, η  Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την από 05/01/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ του Γενικού Συμβουλίου, για προγραμματισμό των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα ενάντια στην προωθούμενη κατεδάφιση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και στα νέα σκληρά μέτρα που ετοιμάζονται ? για ακόμη μία φορά ? να επιβάλουν στον ελληνικό λαό Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ, προσδιόρισε τη διοργάνωση παλλαϊκών συλλαλητηρίων ως εξής:

  •  Αθήνα: Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00, με συγκέντρωση στην Πλατεία Ομονοίας και πορεία στη Βουλή.Συμμετέχουν και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Άρτας και Πρέβεζας.
  • Ηράκλειο (Κρήτης): Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00.Συμμετέχουν και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου.
  • Θεσσαλονίκη: Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016. Συμμετέχουν και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει ήδη αποφασίσει να καλύψει το κόστος μετακίνησης των λεωφορείων που θα μισθώσουν τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

             Με βάση την παραπάνω απόφαση το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί:

  • Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ του Λεκανοπεδίου σε σύσκεψη την Τετάρτη, 13/1/16 στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΟΛΜΕ (6ος όροφος)
  • Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ της χώρας να προγραμματίσουν άμεσα ενημερωτικές Γενικές Συνελεύσεις, αλλά και συσκέψεις – συγκεντρώσεις σε συνεννόηση με τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ
  • Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ, σε συνεννόηση με τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, να φροντίσουν για τη μαζικότερη συμμετοχή των συναδέλφων στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν.

Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ

Για να δείτε το Αφισάκι-Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 16/1 σε pdf … εδώ