Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

21-07-2014 Νέο κάλεσμα για την ισραηλινή εγκληματική επίθεση σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού

ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

για την ισραηλινή εγκληματική επίθεση σε βάρος του παλαιστινιακού λαού

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα ακόμα αδίστακτο αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας από τις ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις που εξαπέλυσαν εκατοντάδες επιδρομές και βομβαρδισμούς, προκαλώντας το θάνατο δεκάδων Παλαιστινίων, ανάμεσά τους και παιδιά καθώς και τον τραυματισμό εκατοντάδων άλλων. Η ισραηλινή ηγεσία, συνεχίζει ανενόχλητα τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας απειλώντας ακόμα και με χερσαία εισβολή «εάν χρειαστεί».

Για άλλη μια φορά το εγκληματικό κράτος του Ισραήλ σε ρόλο «χωροφύλακα» της ευρύτερης περιοχής, έχοντας την πλήρη ανοχή και κάλυψη των υψηλών προστατών του σε ΗΠΑ και ΕΕ, καθώς και τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης με την οποία βρίσκεται σε πλήρη πολιτικό-στρατιωτική συνεργασία, προχωρά σε κλιμάκωση της επιθετικότητας ενάντια στον παλαιστινιακό λαό με στόχο να υπονομεύσει την ενότητά του, να ναρκοθετήσει την ειρήνη στην περιοχή και να διαιωνίσει την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα βάρβαρη επιδρομή, από το στρατοκρατικό κράτος του Ισραήλ ενάντια στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό. Ταυτόχρονα εκφράζει τη βαθιά αλληλεγγύη του απέναντι στο δίκαιο αγώνα που διεξάγει ο λαός της Παλαιστίνης για ειρήνη και εθνική ανεξαρτησία.

Ταυτόχρονα καλούμε τις ΕΛΜΕ, τους μαζικούς φορείς, σωματεία, συνδικάτα και ομοσπονδίες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα σε

αντιπολεμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

την ΤΡΙΤΗ 23 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ.

Να σταματήσουν τώρα οι ισραηλινές πολεμικές επιδρομές!

Να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής. Παλαιστινιακός κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας ? Ισραήλ.

Αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού!

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ