Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

22-11-2013 Κάλεσμα σε σύσκεψη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

Μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία τους, σαν αποτέλεσμα της εφαρμογής της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της Κυβέρνησης,  αντιμετωπίζουν τα σχολεία όλης της χώρας. Σοβαρότατο πρόβλημα δημιουργείται από τα κενά εκπαιδευτικών, σχεδόν 3 μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων. Ειδικά στις περιπτώσεις των ΕΠΑΛ ? ΕΠΑΣ και της Ειδικής Αγωγής οι ελλείψεις είναι τόσο πολλές που θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς. Ήδη σε ορισμένες περιπτώσεις έχει προκληθεί η παρέμβαση εισαγγελέα για την αναζήτηση ευθυνών που  έχουν οδηγήσει στην κατάσταση αυτή.

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος καλούμε τις ΕΛΜΕ, σε όλες τις περιφέρειες να καλέσουν συσκέψεις με τους υπόλοιπους φορείς της εκπαίδευσης, να πάρουν πρωτοβουλίες και να οργανώσουν κινητοποιήσεις κάθε μορφής.

Στην Αθήνα, καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ Αττικής, την ΑΣΓΜΕ, την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, Συλλόγους και Ενώσεις Γονέων, Μαθητικά Συμβούλια ? κυρίως από ΕΠΑΛ ? ΕΠΑΣ –  σε συνάντηση τη Δευτέρα 25/11/2013, 6μμ, στα γραφεία της ΟΛΜΕ (Ερμού και Κορνάρου 2).

Κατεβάστε τη σχετική Ανακοίνωση σε μορφή pdf … εδώ