Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

03-09-2013 Κάλεσμα συμμετοχής στην πανεργατική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην πανεργατική ? πανϋπαλληλική διαδήλωση που οργανώνεται από τα συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη ΔΕΘ,

 

το Σάββατο 7-9-13 στις 6  μ.μ .

στην Πλατεία Αριστοτέλους (άγαλμα Βενιζέλου).

 

Για την μαζικότερη συμμετοχή συναδέλφων από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα η ΟΛΜΕ σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ θα μισθώσουν πούλμαν που θα μεταβούν αυθημερόν  στη Θεσσαλονίκη.

Καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ της Αττικής να ενημερώσουν τους συναδέλφους στα σχολεία. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της ΟΛΜΕ (τηλέφωνο, e-mail) μέχρι την Πέμπτη, 5/9/13. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από Αθήνα στις 8.30 π.μ. το Σάββατο, 7/9 (Πλατ. Συντάγματος και Ερμού γωνία).

Η επιστροφή από Θεσσαλονίκη για Αθήνα θα είναι το ίδιο βράδυ στις 23.00.

 

Καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας να οργανώσουν σε συνεργασία με τους συλλόγους Π.Ε., τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα τη μετάβαση των εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη.

 

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο, 7/9 στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της ΕΔΟΘ θα οργανωθεί σύσκεψη ΔΣ ΕΛΜΕ και Αιρετών Βορ. Ελλάδας (Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης). Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε τις εξελίξεις με τα σχεδιαζόμενα νέα αντιλαϊκά μέτρα περικοπών και λιτότητας από κυβέρνηση και τρόϊκα, τις εξελίξεις στα εκπαιδευτικά και εργασιακά ζητήματα (διαθεσιμότητες, ν/σχ για Λύκειο, κ.λπ.), τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ