Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

07-06-2013 Διευκρινίσεις σχετικά με τις κρατήσεις δωματίων για το 16ο Συνέδριο ΟΛΜΕ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

 

Συνάδελφοι,

          Ενημερώνουμε ότι, υπάρχει μεγάλος αριθμός ΕΛΜΕ που δεν έχουν οικονομικά τακτοποιηθεί και δεν έχουν αποστείλει όλα τα έγγραφα (πρωτότυπα πρακτικά αρχαιρεσιών και κατάσταση ψηφισάντων ή επικυρωμένα αντίγραφά τους με σφραγίδα Πρωτοδικείου) για την οριστική τακτοποίηση τους, όπως επίσης και για το κλείσιμο των δωματίων στο ξενοδοχείο που θα λάβει μέρος στο συνέδριο.

          Παρακαλούνται οι σύνεδροι να μην τηλεφωνούν στο ξενοδοχείο για την κράτηση των δίκλινων και τρίκλινων δωματίων, αν δεν έχουν ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ τους ότι έχει τακτοποιήσει τις παραπάνω εκκρεμότητες.

           Για τους συνέδρους για τους οποίους δεν υπάρχουν εκκρεμότητες από την ΕΛΜΕ τους, οι οποίοι επιθυμούν δίκλινο, τηλεφωνούν στην κα Κολοκυθά, Δευτ.-Παρ. από 09:00-17:00 δηλώνοντας το όνομα το δικό τους και του άλλου συνέδρου με τον/την οποίο/α θα μοιραστούν το δίκλινο.

          Οι σύνεδροι που επιθυμούν μονόκλινα δωμάτια και έχουν καταθέσει ήδη στον λογαριασμό το ποσό που απαιτείται δεν χρειάζεται να τηλεφωνούν στο ξενοδοχείο, διότι αυτό θα ενημερωθεί απευθείας από την ΟΛΜΕ για τα μονόκλινα.

Με εκτίμηση,

  Ο ΤΑΜΙΑΣ

 ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ