Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

06-06-2013 Ενημερωτικό σχετικά με τη διαμονή των συνέδρων του 16ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ

ΠΡΟΣ: τους αντιπροσώπους του 16ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σχετικά με τη διαμονή των Συνέδρων 

Σχετικά με τη διαμονή των συνέδρων, ενόψει του 16ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Για τα δίκλινα δωμάτια:

Τα δωμάτια, αποκλειστικά για τους συνέδρους στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», είναι δίκλινα και θα πρέπει οι σύνεδροι να επικοινωνούν με την κα Κολοκυθά (Τμήμα κρατήσεων του «ΤΙΤΑΝΙΑ») στο: 210 33 26 217, όπου θα αναφέρουν το όνομά τους, όπως και το όνομα του άλλου συνέδρου με τον/την οποίο/α θα διαμένουν στο ίδιο δωμάτιο για να γίνει η κράτηση.

Το Ξενοδοχείο έχει, ήδη, τη λίστα με τους συνέδρους και, ως εκ τούτου, γνωρίζει ποιοι δικαιούνται δίκλινο δωμάτιο.

Για τα δίκλινα δωμάτια, τα οποία θα είναι αποκλειστικά στο «ΤΙΤΑΝΙΑ», δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συνέδρους.

Για τα μονόκλινα:

Η ΟΛΜΕ, επίσης, εξασφάλισε έναν αριθμό μονόκλινων δωματίων εντός του «ΤΙΤΑΝΙΑ». Αν ο αριθμός των αιτούντων συνέδρων για μονόκλινα υπερβεί τα 70 δωμάτια (για τα οποία δωμάτια θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας), τα επιπλέον μονόκλινα θα είναι σε γειτονικά ξενοδοχεία.

Όσοι λοιπόν σύνεδροι επιθυμούν διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο είτε στο «ΤΙΤΑΝΙΑ», είτε στα γειτονικά ξενοδοχεία, θα πρέπει να καταθέσουν 90 ευρώ στο λογαριασμό της ΟΛΜΕ στην Alpha 114002786002747 μέχρι την Δευτέρα 17/6, με την ένδειξη στο καταθετήριο «Για μονόκλινο» και κατόπιν να αποστείλουν το αποδεικτικό της κατάθεσής τους στο Fax της ΟΛΜΕ: 210 32 27 382. Μετά την ημερομηνία αυτή θα αποδεσμευτούν οι προκρατήσεις για τα μονόκλινα.

Η κατάσταση των ονομάτων για τα μονόκλινα, θα σταλεί από την ΟΛΜΕ στα ξενοδοχεία.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf …εδώ