Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

06-02-2019 Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης της Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων

Αθήνα, 06/02/19

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής

δράσης της Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων

 

Το Δ.Σ. της OΛΜΕ καταγγέλλει  την προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και τη «στοχοποίηση» του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων από τη Διευθύντρια του ΓΕΛ Σύρου η οποία υπέβαλε μήνυση εναντίον των δύο συναδέλφων.

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Σύρου, αφού δημοσίευσε επιθετική απάντηση κατά του σωματείου γιατί υπερασπίστηκε τα μέλη του, κατέθεσε  και μήνυση που στρέφεται εναντίον του Προέδρου και του Γραμματέα της Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων, με την αιτιολογία της συκοφαντικής δυσφήμησης με σκοπό να εκφοβίσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, το οποίο έχει χρέος να προωθεί και να προασπίζει τις  συνδικαλιστικές ελευθερίες και να προωθεί τη συνεργασία και την αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων, καταγγέλλει την προσπάθεια της Διευθύντριας του ΓΕΛ Σύρου για ποινικοποίηση της δράση του σωματείου.

Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας και τη συναδελφική αλληλεγγύη στην Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων και στους συναδέλφους εναντίον των οποίων έχει υποβληθεί η μήνυση και καλούμε τη Διευθύντρια του ΓΕΛ Σύρου να αποσύρει τη μήνυση.

Για το αρχείο σε pdf … εδώ