Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

15-06-2016 Αποζημίωση μελών επιτροπών επιλογής στις Εισαγωγικές εξετάσεις στα Μουσικά Σχολεία σχολικού έτους 2016

Αθήνα, 15/6/16

  Αποζημίωση μελών επιτροπών επιλογής στις Εισαγωγικές εξετάσεις στα Μουσικά Σχολεία σχολικού έτους 2016

 

            Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική του Υπουργείου Παιδείας στο ζήτημα της αποζημίωσης των συναδέλφων, που μετέχουν  στις επιτροπές επιλογής των Εισαγωγικών εξετάσεων στα Μουσικά Σχολεία

Για ακόμη μια χρονιά, και λίγο πριν να ξεκινήσουν οι εισαγωγικές εξετάσεις στα Μουσικά Σχολεία, δεν έχει εκδοθεί κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργών Οικονομικών και Παιδείας, η οποία να καθορίζει το συνολικό ποσό, που θα διατεθεί για την αποζημίωση των εκπαιδευτικών αλλά και το ύψος της αμοιβής των μελών των επιτροπών επιλογής όπως ορίζεται σύμφωνα με την Υ.Α. Γ2/3850/1998 «Η αμοιβή των μελών της Ε.Ε. πραγματοποιείται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.»

            Οι συνάδελφοι συμμετέχουν, βάσει του νόμου, σε επιτροπές επιλογής Μουσικών Σχολείων σε άλλους νομούς  και εργάζονται ταυτόχρονα ως επιτηρητές και βαθμολογητές γραπτών και προφορικών εξετάσεων καθημερινά για τουλάχιστον 10 ώρες.

            Απαιτούμε την άμεση έκδοση κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) έτσι ώστε οι συνάδελφοι μας που απασχολούνται με οποιαδήποτε ιδιότητα στις επιτροπές επιλογής εισαγωγής μαθητών στα Μουσικά Σχολεία να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

 Τέρμα στην απλήρωτη, υπερωριακή και εκτός έδρας εργασία.

Δεν θα πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι

Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ