Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

30-06-2016 Κάλεσμα συμμετοχής στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 5/7

Παλλαϊκό Συλλαλητήριο Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Σύνταγμα, ώρα 7:00μμ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, μια κορυφαία στιγμή των αγώνων ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές των Κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σφραγίστηκε με τη σαρωτική νίκη του 61,3% υπέρ του ΟΧΙ ενάντια στη συμφωνία με την Τρόικα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και όλους τους πολίτες της Αθήνας στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016 και ώρα 7:00μμ, στην Πλατεία Συντάγματος.

Για να δείτε το Κάλεσμα πατήστε … εδώ

30-06-2016 Εκπροσώπηση της ΟΛΜΕ στο 12ο Συνέδριο της FENPROF- Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Πορτογαλίας

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΣΤΟ 12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ? FENPROFπου πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο στις 28-30 Απριλίου.

H μεγαλύτερη ομοσπονδία Εκπαιδευτικών της Πορτογαλίας  FENPROF,  με περίπου 50.000 μέλη εκπαιδευτικών από την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, πραγματοποίησε το 12ο Συνέδριό της στο Πόρτο από τις 28 έως τις 30 Απριλίου και συμμετείχε στη διαδήλωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στη Λισαβώνα.   Στο συνέδριο συμμετείχαν  600 περίπου σύνεδροι  – το 80% των οποίων εκλέγονται σε σχολεία σε όλη την Πορτογαλία και 70 περίπου αντιπρόσωποι ξένων εκπαιδευτικών συνδικάτων από την Ευρώπη, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Ωκεανία. Το συνέδριο παρακολούθησε και συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας της Εκπαιδευτικής Διεθνούς, Fred Van Leeuwen.

Την πρώτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου,  o  Γενικός Γραμματέας της FENPROF,  Mario Nogueira, εξέφρασε την ελπίδα ότι με την αλλαγή της κυβέρνησης θα υπάρξουν βελτιώσεις στο χώρο της παιδείας.  Στην ομιλία του προς τους 600 συνέδρους, δήλωσε ότι ορισμένα άκρως αμφισβητούμενα μέτρα έχουν ήδη αποσυρθεί. Η νέα κυβέρνηση επανεξετάζει ήδη τους όρους για τη χρήση δημόσιων πόρων από τα ιδιωτικά σχολεία. Ο Nogueira δήλωσε επίσης στο συνέδριο ότι η FENPROF έχει  εμπλακεί σε έναν εθνικό διάλογο με τις αρχές σε θέματα  όπως η διαχείριση των σχολείων, η πολιτική για τους εκπαιδευτικούς  και σε θέματα εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.«Εμείς θα ακολουθήσουμε  τη νέα κυβέρνηση με κριτικό πνεύμα», δήλωσε ο Mario Nogueira, ανακοινώνοντας ότι η FENPROF δεν θα δεχθεί τα τρέχοντα σχέδια που μεταφέρουν τις εθνικές ευθύνες για την εκπαίδευση στους δήμους. Ωστόσο, αφού η προηγούμενη κυβέρνηση μας είχε για χρόνια αγνοήσει, η έναρξη ενός εθνικού διαλόγου με τα εκπαιδευτικά συνδικάτα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας της FENPROF.
Ύστερα από πρόσκληση της FENPROF, την ΟΛΜΕ εκπροσώπησε στο συνέδριο ο κ. Θεόδωρος Μαλαγάρης, Αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ, ο  οποίος είχε τη δυνατότητα  να απευθύνει χαιρετισμό και να κάνει παρέμβαση  στην πρώτη πρωϊνή συνεδρία της ολομέλειας…

Για να δείτε τη συνέχεια της Έκθεσης πατήστε … εδώ

Για να δείτε ολόκληρη την ομιλία του αντιπροέδρου της ΟΛΜΕ, κ. Μαλαγάρη στο συνέδριο (στα αγγλικά) … εδώ

27-06-2016 Κάλεσμα στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ για την υπεράσπιση του ΜΤΠΥ στις 29/6

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους και τους εν ενεργεία συναδέλφους ? ασφαλισμένους του ΜΤΠΥ, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 10πμ, στο ΜΤΠΥ (Λυκούργου 12).

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε … εδώ

23-06-2016 Πρόταση προς τις ΕΛΜΕ για την πραγματοποίηση έκτακτων Γεν. Συνελεύσεων

Αθήνα, 23/06/2016

ΠΡΟΣ:

                                                                                                Τα ΔΣ των ΕΛΜΕ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ μετά τα τελευταία μέτρα του Υπουργείου Παιδείας, και τις νέες αντιεκπαιδευτικές αλλαγές που πρόσφατα επέβαλλε και θα οδηγήσουν:

 •  σε συγχωνεύσεις τμημάτων – τομέων της Β΄ ΕΠΑΛ,
 • σε δημιουργία τεχνητών πλεονασμάτων ειδικοτήτων στα Γυμνάσια
 • και στην ανεργία χιλιάδων συναδέλφων αναπληρωτών, παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, και στην κινητικότητα μονίμων εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου,

 και μετά την ατελέσφορη προσπάθεια για να υπάρξει κοινή εισήγηση που θα οδηγούσε είτε στην πραγματοποίηση Μετασυνεδριακής Συνέλευσης είτε σε Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ και Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων, εκτιμά και προτείνει στα ΔΣ των ΕΛΜΕ να πραγματοποιήσουν έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις, όπου:

 •  θα συζητηθούν όλες αυτές οι νέες εξελίξεις,
 • θα οργανωθούν δράσεις αντιμετώπισης της επίθεσης με παρεμβάσεις – αποκλεισμούς, σε Διευθύνσεις και Περιφέρειες Εκπαίδευσης
 • και θα γίνουν ενημερώσεις γονέων και τοπικών κοινωνιών για τις επιπτώσεις όλων αυτών των μέτρων.

 

Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ

22-06-2016 Πολιτιστική Λέσχη ΚΕΜΕΤΕ/ΟΛΜΕ: 2ήμερο Φεστιβάλ 24-25/6/2016 Θέατρο Τέχνης “Κ. Κουν”

Πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Ιουνίου

19.00 : «Νοσταλγία και αναμνήσεις»

Μια τιμητική εκδήλωση για τη «παλιά», αλλά τόσο νέα, γενιά του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.

Συντονίζει : Θανάσης Ρετζής,Ανδρέας Ζαφείρης 

Ομιλητές:

Κώστας Φέρρης

Θεόδωρος Μαραγκός

Μέλπω Ζαρόκωστα

Δημήτρης Καλλιβωκάς

Ρίκα Διαλυνά

Ανέστης Βλάχος

Γωγώ Ατζολετάκη

Σόφη Ζαννίνου

Λάκης Κομνηνός

Ελένη Ανουσάκη

Γιάννης Βούρος

Έρρικα Μπρόγιερ

Νόρα Βαλσάμη

Γκέλυ Μαυροπούλου

21.00 : Παράσταση: «Η βίλα των οργίων-cult edition»

22.00 : Το κουαρτέτο  Athenaeum Saxophone Quartet, θα παρουσιάσει ένα μέρος από το σύγχρονο ρεπερτόριό του.

 

Σάββατο 25 Ιουνίου

19.00: «Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι. Χθές, σήμερα και αύριο?»

 

 Αλεξανδροπούλου Όλγα, Αν. Καθηγήτρια Ρωσικής Φιλολογίας, Τμήμα Σλαβικών Σπουδών, ΕΚΠΑ.

Βαξεβάνη Μόνικα, Μεταφράστρια (ποιητική συλλογή «Τι είναι καλό και τι κακό;»  του Β.Μαγιακόβσκι  και σε εικονογράφηση V. Kirillov, Εκδ. Πάπυρος).

Κατσιώλη Ελένη, Μεταφράστρια (ποιητική συλλογή «Παρίσι»,εκδ. Εκάτη,του Β. Μαγιακόφσκι. Η συλλογή συνοδεύεται από το «Μανιφέστο του φουτουρισμού» που συνέταξε ο ποιητής).

Μπαλτάς Δημήτρης, Φιλόλογος-Συγγραφέας , Μελετητής της Ρωσικής Λογοτεχνίας(«Η Ρωσία του Νικολάι Γκόγκολ», Εναλλακτικές εκδ.)

Ρωμανός Γιώργος, Συγγραφέας, Μελετητής της Ρωσικής Πρωτοπορίας («Ρωσική Πρωτοπορία και Κριτήρια Κριτικής / Αναζητώντας την Πραγματικότητα», Εκδ. Γκοβόστη)

 

Συντονίζει ο Μπάμπης Μπαλτάς, Παιδαγωγική Ομάδα  “Το Σκασιαρχείο”

 

21.00: Παράσταση : «Το Μυστήριο Β», το πρώτο θεατρικό έργο του Μαγιακόφσκι και η πρώτη σουρεαλιστική-φουτουριστική κωμωδία στην ιστορία του Θεάτρου! Τραγουδάει ο Γιώργος Μεράτζας.

 

22.00: C-Drain, Live-Unplugged

Για να δείτε το πρόγραμμα και τις αφίσες σε pdf … εδώ

18-06-2016 Σχετικά με την εγκύκλιο υπολογισμού κενών-πλεονασμάτων του σχολ. έτους 2016-2017

Αθήνα, 18/06/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΝΩΝ ? ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2016-2017»

  Αυτές τις ημέρες τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, καλούνται να υπολογίσουν κενά και πλεονάσματα του εκπαιδευτικού προσωπικού, βάσει της εγκυκλίου με Aριθμ. Πρωτ. 98235/Ε2,15/06/2016 με σοβαρή χρονική καθυστέρηση που οφείλεται στις αλλαγές αναλυτικών και ωρολογίων προγραμμάτων του Γυμνασίου και της ΤΕΕ, καθώς το ΠΔ 50/96 ορίζει ότι οι εισηγήσεις των ΠΥΣΔΕ προς την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου αποστέλλονται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και ότι για την πραγματοποίηση των μεταθέσεων καταρτίζονται μέχρι τις 10 Μαρτίου κάθε σχολικού έτους πίνακες κενών οργανικών θέσεων κατά περιοχή μετάθεσης.

 Εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεσή μας στην μη επαναφορά του ωραρίου μας στα πλαίσια του 2013, στις καταργήσεις-συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, στις συμπτύξεις τμημάτων, στην αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα. Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις νέες αντιεκπαιδευτικές αλλαγές που πρόσφατα επέβαλλε ο Υπουργός Παιδείας που πιθανότατα θα οδηγήσουν σε συγχωνεύσεις τμημάτων τομέων της Β ΕΠΑΛ, σε δημιουργία τεχνητών πλεονασμάτων ειδικοτήτων σε Γυμνάσια αλλά και σε Δημοτικά σχολεία με συνέπεια να οδηγηθούν άμεσα στην ανεργία χιλιάδες συνάδελφοι αναπληρωτές παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και στην κινητικότητα μονίμων εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου. Τα μέτρα στόχο είχαν τη συρρίκνωση του αγαθού της δημόσιας δωρεάν παιδείας, το ξεθεμελίωμα των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών, την εξοικονόμηση και την αντιδραστική αναδιάρθρωση στο χώρο της εκπαίδευσης. Η συνέχιση αυτής της πολιτικής θα βρει τον κλάδο αντιμέτωπο με τεράστια προβλήματα τη νέα χρονιά. Το εκπαιδευτικό κίνημα οφείλει να αντισταθεί στη συνέχιση αυτής της πολιτικής αναπτύσσοντας ενωτικούς και αποτελεσματικούς αγώνες.

 Με βάση τα παραπάνω καλούμε τους αιρετούς του κλάδου στα Υπηρεσιακά Συμβούλια να καταψηφίσουν τα πρακτικά που αφορούν κενά και πλεονάσματα εκπαιδευτικού προσωπικού, όπως αναφέρει και η εγκύκλιος Αρ.Πρωτ.98235/Ε2,15/06/2016 για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών.

 Καλούμε τις ΕΛΜΕ να οργανώσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας στις κατά τόπους Διευθύνσεις τις ημέρες που θα συνεδριάζουν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, διεκδικώντας τη μείωση του αριθμού των μαθητών στις τάξεις, να μην συμπτυχθούν και καταργηθούν τα τμήματα,  να επανιδρυθούν όλοι οι τομείς στα σχολεία που παλαιότερα λειτουργούσαν και να προβλεφθεί η ίδρυση νέων όπου κρίνεται απαραίτητο, ώστε να μην οδηγηθούμε σε νέες καταργήσεις τμημάτων των τομέων και ειδικοτήτων, άμεση επαναφορά του ωραρίου μας στα πλαίσια του 2013, ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ!

Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ

17-06-2016 Δελτίο τύπου για τη συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον Διευθυντή του γραφείου του Υπ. Παιδείας (16/6/2016)

Αθήνα, 17/6/16

 Δελτίο τύπου για τη συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον Διευθυντή του γραφείου του Υπ. Παιδείας (16/6/2016)

 

 Στο πλαίσιο της κινητοποίησης στο Υπουργείο Παιδείας  που είχε καλέσει το ΔΣ της ΟΛΜΕ μαζί με τις επιστημονικές ενώσεις των κλάδων που πλήττονται από τις αλλαγές στα Γυμνάσια και τα ΕΠΑΛ, συναντήθηκε την Πέμπτη, 16/6/2016 με τον Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παιδείας κ. Τ. Κατσαρό. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ κατέθεσε τις θέσεις του κλάδου για τα φλέγοντα ζητήματα και πιο συγκεκριμένα ζητήσαμε:

Την απόσυρση των σχετικών διατάξεων που προβλέπουν τον περιορισμό του διδακτικού προγράμματος στο Γυμνάσιο από 35 σε 32 ώρες σε συγκεκριμένα μαθήματα, καθώς επίσης και την ίδρυση όλων των τομέων που θα προταθούν σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

Την επαναφορά της στήλης εκτίμηση ΠΥΣΔΕ στην εγκύκλιο για τον υπολογισμό κενών – πλεονασμάτων με βάση την οποία πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις και οι υπηρεσιακές μεταβολές.

Την προσμέτρηση όλης της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών για την κατάταξή τους στα μισθολογικά κλιμάκια και να μην εφαρμοστεί η αναδρομική παρακράτηση στο μισθό του Ιουνίου, λόγω διαφορετικής κατάταξης το 2015 στα μισθολογικά κλιμάκια. Ζητήσαμε να δεσμευτεί το Υπουργείο για τον αριθμό των αναπληρωτών που θα προσληφθούν την επόμενη σχολική χρονιά.

             Να προβεί το Υπουργείο σε άμεσες ενέργειες ώστε να εκδοθεί ΚΥΑ για τους συναδέλφους μουσικούς που συμμετέχουν στις επιτροπές για την εισαγωγή στα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία (αποζημιώσεις και οδοιπορικά).

Να δοθεί η δυνατότητα σε συναδέλφους που δεν έχουν καταθέσει αίτηση απόσπασης, λόγω ηλεκτρονικής υποβολής, μια δεύτερη ευκαιρία

Να λυθεί το ζήτημα των συναδέλφων της ιταλικής γλώσσας, σύμφωνα με το υπόμνημα που έχει κατατεθεί, άμεσα.

 Ο Δ/ντής του γραφείου του Υπουργού:

 • Ξεκαθάρισε ότι επιμένουν στη μείωση του διδακτικού ωραρίου στο Γυμνάσιο σε 32 ώρες και ότι η αρχική σκέψη ήταν για 30 ώρες, ώστε να ελαφρυνθεί ο μαθητής του Γυμνασίου και ότι αυτή η πρόταση είναι παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά σωστή στην κατεύθυνση που έχουν σαν πολιτική ηγεσία και το ΙΕΠ ήδη εργάζεται στην κατεύθυνση της μείωσης της διδακτέας ύλης.
 • Δε απάντησε στην επισήμανσή μας ότι με τις νέες αλλαγές δημιουργούνται απώλειες οργανικών θέσεων και τεχνητά πλεονάσματα στις συγκεκριμένες ειδικότητες και επιφυλάχθηκε να μελετήσει το σχετικό ζήτημα της απόδοσης οργανικών θέσεων με λιγότερες ώρες ή συνδυασμού σχολείων για συγκεκριμένες ειδικότητες.
 • Δεν δεσμεύτηκε για την ίδρυση όλων των τομέων που θα προταθούν σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας, αλλά αντίθετα μας ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει εξορθολογισμός βλέπε μείωση στα αστικά κέντρα.
 •  Μας ενημέρωσε ότι θα διορθωθεί η προηγούμενη απόφαση και θα ληφθεί υπόψη και η άποψη των ΠΥΣΔΕ στο ζήτημα των κενών και των πλεονασμάτων.
 • Δεν μας έδωσε οριστική απάντηση για το ζήτημα της περικοπής του τελευταίου μισθού των αναπληρωτών ( περίπου 1800) και μας ενημέρωσε ότι εδώ και ένα μήνα καταβάλλεται προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με το Υπουργείο Οικονομικών.
 • Δεν δεσμεύτηκε για συγκεκριμένο αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών την επόμενη σχολική χρονιά, αλλά δεσμεύτηκε ότι θα είναι περίπου ο ίδιος αριθμός με φέτος.
 • Υποσχέθηκε ότι θα λυθεί το ζήτημα των καθηγητών Ιταλικής γλώσσας και θα διδαχθούν τα Ιταλικά μόνο στα σχολεία που υπάρχουν μόνιμοι καθηγητές Ιταλικών.
 • Υποσχέθηκε ότι θα αντιμετωπίσει το ζήτημα της καταβολής αποζημίωσης για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς στις εξετάσεις εισαγωγής για τα Μουσικά σχολεία.
 • Επιπρόσθετα μας ενημέρωσε για το οργανόγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών (μεταθέσεις τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου, παντός είδους αποσπάσεις και μετατάξεις εντός Ιουλίου, αιτήσεις αναπληρωτών ηλεκτρονικά τέλος Ιουλίου, προσλήψεις αναπληρωτών αρχές Σεπτέμβρη, με προσπάθεια ο βασικός όγκος να γίνει σε μία φάση).

Συνοψίζοντας, στα δύο βασικά αιτήματα (αλλαγές στο Γυμνάσιο, τμήματα τομέων ΕΠΑΛ) η Ομοσπονδία δεν πήρε θετικές απαντήσεις. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στη συνεδρίαση της Τρίτης, 21/6, θα κάνει συνολική αποτίμηση των δεδομένων που προέκυψαν από τη συνάντηση.

Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ

15-06-2016 Αποζημίωση μελών επιτροπών επιλογής στις Εισαγωγικές εξετάσεις στα Μουσικά Σχολεία σχολικού έτους 2016

Αθήνα, 15/6/16

  Αποζημίωση μελών επιτροπών επιλογής στις Εισαγωγικές εξετάσεις στα Μουσικά Σχολεία σχολικού έτους 2016

 

            Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική του Υπουργείου Παιδείας στο ζήτημα της αποζημίωσης των συναδέλφων, που μετέχουν  στις επιτροπές επιλογής των Εισαγωγικών εξετάσεων στα Μουσικά Σχολεία

Για ακόμη μια χρονιά, και λίγο πριν να ξεκινήσουν οι εισαγωγικές εξετάσεις στα Μουσικά Σχολεία, δεν έχει εκδοθεί κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργών Οικονομικών και Παιδείας, η οποία να καθορίζει το συνολικό ποσό, που θα διατεθεί για την αποζημίωση των εκπαιδευτικών αλλά και το ύψος της αμοιβής των μελών των επιτροπών επιλογής όπως ορίζεται σύμφωνα με την Υ.Α. Γ2/3850/1998 «Η αμοιβή των μελών της Ε.Ε. πραγματοποιείται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.»

            Οι συνάδελφοι συμμετέχουν, βάσει του νόμου, σε επιτροπές επιλογής Μουσικών Σχολείων σε άλλους νομούς  και εργάζονται ταυτόχρονα ως επιτηρητές και βαθμολογητές γραπτών και προφορικών εξετάσεων καθημερινά για τουλάχιστον 10 ώρες.

            Απαιτούμε την άμεση έκδοση κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) έτσι ώστε οι συνάδελφοι μας που απασχολούνται με οποιαδήποτε ιδιότητα στις επιτροπές επιλογής εισαγωγής μαθητών στα Μουσικά Σχολεία να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

 Τέρμα στην απλήρωτη, υπερωριακή και εκτός έδρας εργασία.

Δεν θα πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι

Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ

15-06-2016 Αποτελέσματα κλήρωσης για τις κατασκηνώσεις

Για να δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης πατήστε … εδώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι συνάδελφοι των οποίων τα ονόματα είναι με “πράσινο” χρώμα και έχουν στη διπλανή στήλη (status) την ένδειξη “ok” είναι όσοι κληρώθηκαν.

14-06-2016 Όχι στην κατάργηση – συγχώνευση τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ

Αθήνα, 14/6/16

                                                                                                ΠΡΟΣ:

                                                                                                Τους Περιφερειακούς

                                                                                                Δ/ντές Εκπ/σης

 

 Θέμα: Όχι στην κατάργηση ? συγχώνευση τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ

            Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης να μην προτείνουν σε καμία περίπτωση μείωση τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ.

Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ