Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

30-09-2013 Δράσεις μεταξύ 01.10.13 και 04.10.13

Δράσεις του επόμενου διαστήματος:

Τρίτη, 1/10 στις 18.00

στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας (Νέστου 4, στάση ΜΕΤΡΟ: Μέγ. Μουσικής):

Συνέλευση εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα  με κάλεσμα από το συντονιστικό τους

 

Τετάρτη, 2/10 ? Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης

Αθήνα: 12.30 μ.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας

Στις άλλες πόλεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε περιφέρειες και διευθύνσεις εκπαίδευσης με ευθύνη των ΕΛΜΕ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (11 π.μ. – 2 μ.μ. και 2 μ.μ. ? 5 μ.μ.)

Παρασκευή, 4/10

Συγκεντρώσεις εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών που θα οργανώσουν οι ΕΛΜΕ αφιερωμένες στην Ημέρα του Εκπαιδευτικού (5 ΟΚΤΩΒΡΗ).

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΥΣΔΕ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ? ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ

Κανείς μαθητής, κανείς εκπαιδευτικός δεν περισσεύει

Κατεβάστε την Αφισέτα των Δράσεων … εδώ

30-09-2013 Στάση Εργασίας την Τετάρτη 02 Οκτώβρη στις 12.30 στο Υπουργείο Παιδείας

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΥΣΔΕ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ? ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

(Μαρούσι ? Στάση Ηλεκτρικού ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 12.30 μ.μ.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (11 π.μ. – 2 μ.μ. και 2 μ.μ. ? 5 μ.μ.)

Κανείς μαθητής, κανείς εκπαιδευτικός δεν περισσεύει

ΟΛΜΕ

Κατεβάστε την Αφισέτα σε μορφή pdf … εδώ

27-09-2013 Απάντηση σε άρθρο του κ. Στέφανου Κασιμάτη της Καθημερινής

Κύριε Διευθυντά,

Διαβάζοντας το άρθρο του συντάκτη σας κυρίου Στέφανου Κασιμάτη, που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της 27ης Σεπτεμβρίου στην εφημερίδα σας, πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη σχέση που μπορεί να έχει η μεγαλειώδης απεργία των εκπαιδευτικών ή η αναστολή της με τις ζημιές που παρατηρούνται σε ορισμένα σχολεία, που είναι ούτως ή άλλως καταδικαστέες τόσο από την Ομοσπονδία μας, αλλά και από τις τοπικές ΕΛΜΕ. Γι? αυτό άλλωστε καλούμε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές να περιφρουρούν τις κινητοποιήσεις που αυτόνομα επιλέγουν.

Τις ύβρεις και το σαρκασμό τα επιστρέφουμε στον αρθρογράφο, του συστήνουμε να σταματήσει να υποτιμά την εκπαιδευτική κοινότητα, να τη θεωρεί αβασάνιστα υποχείριο του όποιου πολιτικού κόμματος και να αρχίσει να αντιλαμβάνεται την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ολόκληρη η κοινωνία και η Παιδεία ειδικότερα.

Μακάρι ο γράφων να είχε επιδείξει την ίδια ευαισθησία για την απώλεια διδακτικών ωρών και την προηγούμενη σχολική χρονιά, που κατ? ομολογία του ίδιου του Υπουργείου Παιδείας, το διδακτικό έτος ολοκληρώθηκε με 32.000 διδακτικές ώρες κενές την εβδομάδα. Μακάρι να είχε επισημάνει με τον ίδιο ζήλο όλες τις ελλείψεις που η πολιτική των μνημονίων επέβαλε, αποδυναμώνοντας και κατ? ουσίαν διαλύοντας το δημόσιο σχολείο. Εκτός βέβαια αν αυτές οι ελλείψεις αντιμετωπίζονται πάντα ως ρεαλιστική και απαραίτητη σπονδή στο βωμό των μνημονίων, ενώ η προσωρινή απώλεια διδακτικών ωρών λόγω των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών ή των μαθητών πάντα ως βιβλική καταστροφή.

Φανταζόμαστε ότι με το ίδιο πνεύμα θα αντιμετωπίσει ο γράφων τις κινητοποιήσεις και αποχές γονέων, που κρατούν τα παιδιά τους στο σπίτι, και μαθητών στους νομούς Σερρών, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και σ? ολόκληρη τη χώρα, λόγω της πλήρους ανικανότητας του Υπουργείου Παιδείας να διαχειριστεί αποτελεσματικά το μείζον πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, ακόμα και αυτών με ειδικές ανάγκες! Διότι, όπως φαίνεται, το να αναγκάζονται οι ανήλικοι μαθητές να μετακινούνται μόνοι τους 6 και 10 χιλιόμετρα -από και προς το σχολείο τους- αποτελεί άλλη μία «παιδαγωγική» και ρεαλιστική θυσία στις επιταγές της τρόικας.

Ενημερώνουμε παράλληλα τον αρθρογράφο ότι η σημερινή ηγεσία της ΟΛΜΕ εκλέχτηκε μόλις πριν από δύο μήνες με απόλυτα διαφανείς, δημοκρατικές και αντιπροσωπευτικές διαδικασίες και ως εκ τούτου οι χειρισμοί και οι αποφάσεις της εκφράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου, όπως φάνηκε από τη συμμετοχή χιλιάδων εκπαιδευτικών στις γενικές συνελεύσεις, την απεργία, τα συλλαλητήρια και όλες τις κινητοποιήσεις της περιόδου.

Για όποιον έχει μια στοιχειώδη γνώση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και του τρόπου λειτουργίας των σχολείων, είναι φανερό ότι μια τέτοιου είδους μεταφορά ενός σχολείου σε ένα άλλο και μάλιστα διαφορετικής βαθμίδας, μόνο επιπλέον προβλήματα θα δημιουργήσει σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Με την ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ο κύριος Κασιμάτης, η Ομοσπονδία μας διαφυλάσσει την νομιμότητα, εκτός αν ο ίδιος επιθυμεί να μας οδηγήσει σε επικίνδυνες παιδαγωγικές και εργασιακές ατραπούς ή μας προτείνει την επανασύσταση του κρυφού σχολειού, με απογευματινές όμως βάρδιες σ? αυτό τον αιώνα.

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΛΜΕ

26-09-2013 Απόφαση της ΓΣ Προέδρων ΕΛΜΕ στις 25.09.13

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (25/9/2013)

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ χαιρετίζει τους συναδέλφους που με τον μεγαλειώδη αγώνας τους το προηγούμενο διάστημα διακήρυξαν την αποφασιστικότητά τους για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών.

Κανείς μαθητής εκτός σχολείου.

Κανείς εκπαιδευτικός δεν πλεονάζει.

Αυτό το πλαίσιο θα σημαδέψει τη δράση της ομοσπονδίας το επόμενο διάστημα.

Με τον αγώνα αυτό η ΟΛΜΕ έδωσε ένα σημαντικό αγωνιστικό μήνυμα στους εργαζόμενους, στους γονείς και στους μαθητές.

Η μεγάλη απεργία των εκπαιδευτικών έδωσε μήνυμα αγωνιστικού θάρρους και αυταπάρνησης στους μαθητές μας οι οποίοι θα διογκώσουν τον αυριανό «στρατό» της ανεργίας.

Έθεσε διλήμματα σε όλη την έκταση του εκπαιδευτικού συνδικαλιστικού κινήματος, στις μεγάλες ομοσπονδίες του δημοσίου και την ΑΔΕΔΥ.

Ανάγκασε την κυβέρνηση και το Υπ. Παιδείας  να μετακινηθεί οριακά στο ζήτημα των διαθεσιμοτήτων και του αριθμού των μαθητών στα τμήματα.

Υποχρέωσε  την κυβέρνηση να «ξεχάσει» – προς το παρόν- την επιστράτευση και να καταφύγει στις γνωστές συκοφαντίες.

Επανέφερε έστω και την έννοια της συλλογικότητας, του σωματείου, των γενικών συνελεύσεων και του ανίκητου ΕΜΕΙΣ, ιδιαίτερα στα μαζικά συλλαλητήρια και στα απεργιακά ποσοστά των πρώτων ημερών.

Έφερε στο προσκήνιο ΟΛΑ τα ζητήματα που αφορούν το δημόσιο σχολείο, τους μαθητές μας και τις εργασιακές σχέσεις.

Μήνυμα διαρκούς και ανυποχώρητου αγώνα για την ανατροπή των απολύσεων, των διαθεσιμοτήτων, των μετατάξεων, των υποχρεωτικών μετακινήσεων, της πολιτικής της απορρύθμισης και συρρίκνωσης του δημόσιου σχολείου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η ΟΛΜΕ και οι ΕΛΜΕ θα συνεχίσουν άμεσα την πολύπλευρη δράση (καταλήψεις, διαδηλώσεις) με προτεραιότητα τα πλεονάσματα που βγάζουν οι διευθύνσεις απαιτώντας να μην μετακινηθεί κανείς συνάδελφος μέσα από την ανάπτυξη τμημάτων (20 μαθητές ανά τμήμα) και των κατηργημένων δομών (ενισχυτική διδασκαλία, πρόσθετη διδακτική στήριξη, βιβλιοθήκες κ.λπ.).

Ταυτόχρονα, μέσα από τη λειτουργία και την αναβάθμιση των απεργιακών επιτροπών αγώνα θα δώσουμε βάρος στην παραπέρα συσπείρωση των συναδέλφων, στην ανάπτυξη του απεργιακού ταμείου, στην ενημέρωση γονιών και μαθητών για τις συνέπειες του νέου νόμου.

Επιμένουμε στα  μεγάλα κοινωνικά αιτήματα για το δημόσιο χαρακτήρα ΟΛΩΝ των κοινωνικών αγαθών (υγεία, παιδεία, πρόνοια, ρεύμα, νερά κλπ).

Αγωνιζόμαστε για τη συνολική ανατροπή αυτής της πολιτικής, η οποία φτωχαίνει τη χώρα και το λαό μας.

Θέτουμε στο εκπαιδευτικό και σε όλα τα κοινωνικά κινήματα τη λογική και πρακτική του ενιαίου, μαζικού και ανυποχώρητου αγώνα, ο οποίος μπορεί να επιφέρει ανάσχεση, ρωγμές, κλονισμό και τελικά ανατροπή της πολιτικής.

Την Τετάρτη 2/10  απαντάμε στις υποχρεωτικές μετακινήσεις που προχωρά η κυβέρνηση με ενιαίο τρόπο, οργανώνοντας συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τις περιφέρειες και διευθύνσεις εκπαίδευσης με ευθύνη των ΕΛΜΕ (συνεπικουρούμενες από τη τρίωρη στάση εργασίας από την  ΟΛΜΕ).

Την επόμενη εβδομάδα συνεχίζοντας τις πολύμορφες δραστηριότητες των ΕΛΜΕ μαζί με τους συλλόγους διδασκόντων για την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών και των γονιών για τα προβλήματα της εκπαίδευσης που πρόβαλε ο απεργιακός μας αγώνας, καταλήγουμε την Παρασκευή 4/10 σε συγκεντρώσεις εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών που θα οργανώσουν οι ΕΛΜΕ  αφιερωμένες στην ημέρα του εκπαιδευτικού.

Ταυτόχρονα, είμαστε αλληλέγγυοι στους μαθητές που αγωνίζονται ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της κυβέρνησης και τους καλούμε να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Απαιτούμε άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και τον προσκαλούμε σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο.

Αμέσως μετά, καλούμε Γ.Σ. ΕΛΜΕ και Γ.Σ. Προέδρων που θα εκτιμήσουν τα αποτελέσματα του μεγάλου απεργιακού αγώνα και θα αποφασίσουν τη συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του κλάδου με βάση τα αποφασισμένα αιτήματα και διεκδικήσεις, έχοντας ως αιχμή τις υποχρεωτικές μετακινήσεις, τις διαθεσιμότητες ? απολύσεις και τις κινητοποιήσεις των μαθητών ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές αλλαγές.

Τέλος, οργανώνουμε συλλαλητήρια παντού τον Οκτώβριο, μεγάλες συναυλίες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Συζητώντας τις δράσεις μας οργανώνουμε τις πρωτοβουλίες μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ

 

 

26-09-2013 Ψηφίσματα και αποφάσεις της ΓΣ Προέδρων ΕΛΜΕ

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα ψηφίσματα:

26-09-2013 Να επιστρέψουν οι εκπαιδευτικοί που είναι στη διαθεσιμότητα

Να επιστρέψουν οι εκπαιδευτικοί που είναι στη διαθεσιμότητα

Το αίτημα της ομοσπονδίας μας να καταργηθεί ο ν.4172/13 9 (αρ.82) και να επιστρέψουν όλοι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους και παράλληλα να επαναλειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες και οι τομείς στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ είναι αδιαπραγμάτευτο.

Όπως είναι σε όλους γνωστό, με σχετικό δελτίο τύπου από τη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας στις 22-8-13, «Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ έθεσε τα σοβαρά θέματα των διαθεσιμοτήτων εκπαιδευτικών απαιτώντας την επαναφορά των εκπαιδευτικών και των τομέων ? ειδικοτήτων που καταργήθηκαν στη δευτεροβάθμια ΤΕΕ. Σε κάθε περίπτωση απαιτήσαμε την άμεση εργασιακή αποκατάσταση των εκπαιδευτικών της ΤΕΕ σε εκπαιδευτική θέση μέσα στις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας».

Το Υπουργείο Παιδείας με το Ν.4186/13 δημιούργησε 925 θέσεις εκπαιδευτικών και 325 διοικητικών στις δομές της μη τυπικής εκπαίδευσης (ΣΕΚ, ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ), επιδιώκοντας όπως αναφέρεται και σε δελτίο τύπου (19-9-13), και κάτω από την πίεση των κινητοποιήσεων, να τοποθετήσει σε αυτές εκπαιδευτικούς της ΤΕΕ που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Προφανώς με αυτή την απόφαση δεν ικανοποιείται το αίτημά μας για επιστροφή όλων των καθηγητών στην εκπαίδευση.

Θεωρούμε απαράδεκτο να μη βρίσκεται συνολική λύση για όλους τους 2122 εκπαιδευτικούς που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Επίσης είναι απαράδεκτο να εξαιρούνται ολόκληρες ειδικότητες ή να προωθούνται ξεχωριστές λύσεις για μέρος των συναδέλφων μας .

Αυτό που απαιτούμε είναι συνολική λύση για όλους τους εκπαιδευτικούς. Κανείς και καμιά εκπαιδευτικός δεν περισσεύει.

 

Όσον αφορά τους μαθητές, όπως είχαμε ήδη τονίσει με ανακοίνωσή μας στις 4-9-13 «δεν υπάρχει καμία νομοθετική ρύθμιση μέχρι σήμερα, που να καταργεί τους τομείς και τις ειδικότητες μαθητών». Ακόμα και με το ν. 4186/13 (άρθ. 46 παρ.3) «κατά το σχολικό έτος 2013 ? 2014 η Β΄ και Γ΄ τάξη του ημερήσιου ΕΠΑ.Λ., η Γ΄ και Δ΄ τάξη του εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και οι Α΄ και Β΄ τάξεις του ΕΠΑ.Σ. και κατά το σχολικό έτος 2014 ? 2015, η Γ΄ τάξη του ημερήσιου ΕΠΑ.Λ., η Δ΄ τάξη του εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και η Β΄ τάξη ΕΠΑ.Σ. θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις ισχύουσες κατά το χρόνο δημοσίευσης του παρόντος νόμου διατάξεις».

Ποιος μπορεί άραγε να στερήσει από τους μαθητές που γράφτηκαν ήδη τον Ιούνιο στους τομείς αυτούς (Υγείας ? Πρόνοιας, Εφαρμοσμένων Τεχνών στα ΕΠΑΛ) ή ζητούν να γραφούν το Σεπτέμβρη, το δικαίωμά τους να σπουδάσουν σε αυτό που έχουν επιλέξει;

Απαιτούμε να λειτουργήσουν τώρα όλοι οι τομείς και οι ειδικότητες σε ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ. Κανένα παιδί να μη στερηθεί την ειδικότητα ή τον τομέα που επιθυμεί να σπουδάσει. Επαναφορά όλων των εκπαιδευτικών στις οργανικές θέσεις των ειδικοτήτων τις οποίες κατείχαν πριν τις διαθεσιμότητες.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ

 

 

26-09-2013 Καταγγελία για αποφάσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση ορισμένων Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να επιβάλλουν την μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών από σχολεία που βρίσκονται σε κατάληψη σε άλλα γειτονικά ,σε απογευματινή βάρδια. Οι διευθυντές αυτοί, θεωρούν ότι οι αγώνες  και οι κινητοποιήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας αποτελούν  θεομηνία και δικαιολογούν έτσι την παράτυπη απ? όλες τις απόψεις  και αντιπαιδαγωγική απόφασή  τους.

Είναι φανερό πως αυτή η στάση έχει τιμωριτικό χαρακτήρα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς  και αποβλέπει να τους αποτρέψει από του να διεκδικήσουν με  όποιο τρόπο θεωρούν πρόσφορο τα αιτήματά τους και να αναπτύξουν τους αγώνες τους. Απαιτούμε να αποσυρθούν αμέσως αυτές οι εντολές και καλούμε τους συναδέλφους και τις ΕΛΜΕ να οργανώσουν τον αγώνα για να μην προχωρήσουν αυτές οι εκφοβιστικές και απαράδεκτες εντολές.

Οι ΕΛΜΕ καλούνται, σε συνεργασία με τους γονείς και τις μαθητικές κοινότητες, να περιφρουρήσουν τις κινητοποιήσεις των μαθητών, και να αποτρέψουν αυταρχικές ενέργειες που μπορεί να εκδηλωθούν. Όπου κριθεί αναγκαίο, οι ΕΛΜΕ να κηρύξουν στάσεις εργασίας για την κάλυψη των συναδέλφων που θα κληθούν να υπακούσουν σε παράτυπες και εκφοβιστικές εντολές.

Κατεβάστε το αρχείο της Καταγγελίας σε μορφή pdf … εδώ

 

 

26-09-2013 Συζήτηση με θέμα την παιδεία και τη συμμετοχή της Αντιπροέδρου της ΟΛΜΕ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση με θέμα την παιδεία και τη συμμετοχή της Αντιπροέδρου της ΟΛΜΕ, Ε. Ζωγραφάκη:

 

 

 

 

24-09-2013 Σχετικά με την προσφυγή της ΟΛΜΕ για τη διαθεσιμότητα

ΠΡΟΣ:    τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ της  Αττικής

                                                                   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Για την καλύτερη οργάνωση της προσφυγής για τις διαθεσιμότητες και σε περίπτωση που δεν έχουν βρει ήδη συμβολαιογράφο, οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί μπορούν να πηγαίνουν για τη σχετική υπογραφή του Πληρεξουσίου στον συμβολαιογράφο Αθηνών κ. Γουβέλη Γιάννη (Δ/νση γραφείου: Μαυρομιχάλη 11, 5ος όροφος, τηλ.: 210 3620476, 3601094) και ώρες 9 ? 12.30, μέχρι 30-9-13. 

Τα έξοδα του πληρεξουσίου θα καλυφθούν από την ΟΛΜΕ.

Κατεβάστε τη σχετική ανακοίνωση σε μορφή pdf … εδώ

24-09-2013 Συμμετοχή της ΟΛΜΕ στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 

Η ΟΛΜΕ στηρίζει το Αντιφασιστικό συλλαλητήριο συνδικάτων και συλλογικοτήτων που θα γίνει την Τετάρτη, 25 Σεπτέμβρη  2013 και ώρα 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ σε μορφή pdf … εδώ